Google+ Cafeluţă dis-de-dimineaţă: Adrese de e-mail buclucaşe

joi, 20 iunie 2013

Adrese de e-mail buclucaşe

Locația: Romania
     Printre celelalte elemente necesare pe o cerere de angajare, respectiv pe un CV, se numără şi adresa de poştă electronică. Adică e-mail-ul, adresa aceea care conţine semnul "@". Cei de la Tjobs au descoperit în baza lor de date on-line 242 de adrese care conţineau "sex" şi 159 care conţineau "pisi".
     Nu degeaba am explicat ce înseamnă "poştă electronică". Păi dacă un om în toată firea are slaba judecată de-a prezenta angajatorului adresa de contact făcută pentru a flirta pe "mess", este de la sine înţeles că habar n-are de noţiunea de "poştă electronică".
     Astfel de adrese au un mare impact asupra persoanelor care îşi doresc să aibă angajaţi serioşi. Prin urmare, cererile şi CV-urile trimise cu date de contact ciudate, sigur vor fi trimise, la rândul lor, pe direcţia coşului de gunoi.
     La vârsta şcolii nu e nimic neobişnuit să foloseşti o adresă de e-mail care să-ţi reflecte
personalitatea, musculatura, frumuseţea sau porecla. Atunci nu te gândeşti că, peste câţiva ani de zile, va trebui să fi contactat de firmele la care vei dori să te angajezi. Dar odată trecut de vârsta maturităţii, cei 18 ani consideraţi la noi suficienţi pentru a deveni responsabil, realizezi că acea adresă de e-mail nu mai corespunde noilor exigenţe şi îţi faci alta, una care să-ţi conţină numele şi prenumele şi, eventual, dacă există adrese similare, cu ceva particular adăugat: anul naşterii, data naşterii, localitatea în care locuieşti, strada etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu